Keld Kofoed Hansen

Classic PhotographyKontakt & Salg


Kontakt

De er mere end velkommen til at skrive til mig med kommentarer om mine billeder eller andet. Det vil jeg sætte stor pris på.

Benyt venligst min e-mail adresse nederst på denne side.

Eller min Gæstebog.

 

Salg

Kontakt mig venligst hvis De skulle have lyst til at købe et eller flere tryk af fotografierne i gallerierne.

 

Tryk bliver lavet på original HP Premium Plus fotopapir. Som standard fås de både blanke og perlematte. Endvidere anvendes original HP blæk med 9-farve teknologi (6 farve, 2 grå og 1 sort). Denne kombination gør billederne utroligt holdbare. Opbevaret på passende måde, d.v.s. i et lukket arkiv eller ophængt bag glas, vil de holde 100 år eller mere, ifgl. tredjepart (Henry Wilhelm laboratorierne i USA). Jeg sender gerne kopier af testrapporterne på forespørgsel.

 

Billerne fås i alle størrelser op til ca. 38 x 28 cm.

 

Hvis et billede ikke skulle leve op til forventningerne, er der fuld garanti. Lad mig det vide inden 7 dage efter modtagelse, og det kan byttes til et andet eller refunderes når jeg har modtaget det pågældende billede.

 

Ingen billeder købt til personlig brug må blive scannet og sættes på øvrige steder på internettet.

 

Mine billeder kan også købes til kommerciel brug. Både som papirtryk og som digitale filer med høj opløsning. Man kan henvende sig om tilladt brug og priser.

 

Man kan også bestille mange af mine billeder på Redbubble.com. Her leverer man tryk af høj kvalitet fra Australien indrammet på forskellige måder. Klik på linket herunder for at se mere:

 

Min e-mail:

 


 

 

 

Hjem

Gæstebog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om

Kontakt & salg

Copyright

Alle billeder © Keld Kofoed Hansen